Nyhedsbrev

3M 2 i en Polish 09639

Et af de absolut bedste produkter til polering af den matte lak med kun få overflade ridser. Super effektiv til biler både med og uden klarlak. Hvis dette produkt ikke kan trække den meget matte, nogle gange mælkehvide lak op til højglans er der ikke mange chancer tilbage. Fjerner lette vaskeridser samt er unik til at rense matteringer ud af lakker.

Flere detaljer

  • 1 ltr.

DKK 488,38 inkl. moms
DKK 390,70 ekskl. moms

Kunder, der købte denne vare, købte også:

Brugsanvisning:

Håndpolering:  Ved påføring med Oval polersvamp eller Blå microfiberklud, lægger man et tyndt lag på i jævne gentagne cirkelbevægelser til lakken fremstår som ønsket. Herefter aftørres med Blå microfiberklud eventuelt med lidt vinduespuds (Blå Pusser) for nemmere aftørring, hvorefter man fortsætter poleringen med afsluttende polish eller lakforsegler.

Maskinpolering:  Ved påføring med polermaskine (bedst med exentrisk polermaskine f.eks. Rupes Big Foot), monteres maskinen med blød/mellem skumpolerpude, gerne med nubret overflade. Påfør herefter 3M Finesse It kemisk renser (3M 2ien) polish direkte på polerpuden, og poler i jævne bevægelser til overfladen er stort set ren. Herefter aftørres med Blå microfiberklud eventuelt med lidt vinduespuds (Blå Pusser) for nemmere aftørring, hvorefter man fortsætter poleringen med afsluttende polish eller lakforsegler.

Produktet må ikke komme på ubehandlet plast, gummi og vinyl. Disse beskyttes med Lys Plast Nyt inden polering.