VELKOMMEN til vores NYE webshop, som vi fejrer med EKSTRA gode rabatter. Gå på opdagelse i alle vores velkendte varer samt 25.000 nye produkter! Vi beder dig venligst oprette dig påny - TAK!

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger


Jydsk Auto Make-Up
Ole Rømers Vej 11
8670 Låsby

CVR-nr.: 40487131 

Telefonnummer 86 95 13 22

Mailadresse: hr@jydskautomakeup.dk

Jydsk Auto Make-Up blev etableret i 1967.

 

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra www.jydskautomakeup.dk. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og jydskautomakeup.dk.

Hos Jydsk Auto Make-Up kan betales med VISA kort - Dankort - MasterCard - Mobilepay - Bankoverførsel. Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Vi tager ikke kortgebyrer. Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.  

Fragt

Levering af varer fra www.jydskautomakeup.dk anses for at være sket, når kunden har fået varen udleveret.

Alle bestillinger sendes med Danske Fragtmænd eller PostNord, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og www.jydskautomakeup.dk, herunder også mulighed for afhentning ved Jydsk Auto Make-Up, Ole Rømers Vej 11, 8670 Låsby efter aftale.

Alle forsendelser til erhvervsadresser, sendes som udgangspunkt ALTID med fragtmand og ikke PostNord, da pakker til firmaer når bedst og hurtigst frem på denne måde.

Vi gør opmærksom på, at vores oplyste fragtpriser og fragtgrænser kun gælder i Danmark, alle forsendelser der sendes ud af Danmark sendes ikke fragtfrit og kunden opkræves for fragtomkostningen.

 

Alle ordrer leveret i Danmark over 1000 kr. inkl. moms afsendes fragtfrit. 

Danske Fragtmænd (kun til erhvervskunder) 69,00 kr. inkl. moms

PostNord uden omdeling 69,00 kr. 

PostNord med postomdeling 89,00 kr.

Afhentning på vores adresse er også muligt efter aftale.

Farligt gods tillæg 50 kr. + moms pr. forsendelse. (Dette vil også være synligt på shoppen)

Undtagelse af ovenstående fragtpriser:

Særligt volumen tillæg kan forekomme ved fysisk store forsendelser, som f.eks. skibokse m.m. Dette vil være synlig på shoppen når du handler.

Forsendelse af f.eks. tagboks/skiboks til brofaste øer i Danmark 249,00 kr. 

Forsendelse af f.eks. tagboks/skiboks til IKKE brofaste øer i Danmark 1.299 kr.

Forsendelse til Færørerne og Grønland - ligger IKKE ind under de ovenstående priser. Den faktuelle fragtpris vil først blive beregnet ved ordreafgivelse og dette beløb vil blive opkrævet, denne fragt skal betales via bankoverførsel inden ordreafsendelsen. Du kan således ikke altid regne med forsendelsebeløbet på den proformafaktura du modtager på mail ved ordreafgivelsen. 

OBS! Tagbokse kan udelukkende sendes med fragtmand. Det betyder at der SKAL være nogle hjemme på adresse ellers skal der på forhånd aftales at pakken må stilles uden kvittering på adresse. Det er ikke muligt at ønske et bestemt tidspunkt for levering af pakken og fragtmanden leverer kun pakken til dør i stueplan. 

Dette betyder, at varerne typisk afsendes fra Jydsk Auto Make-Up samme dag såfremt at ordren er afgivet inden kl. 10.00. Levering til køber i Danmark vil derfor normalt ske indenfor 1-3 dage. Oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således fraviges.

Reklamationer eller fejl i leverancen

Eventuelle reklationer over ufuldstændige leveringer skal være os i hænde senest 3 dage efter modtagelse af sendingen. Skader på pakker  skal meddelt direkte til transportøren. 

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.  
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. 
Fortryder du købet, skal www.jydskautomakeup.dk underrettes skriftligt på hr@jydskautomakeup.dk herom senest 14 dage efter den dag, du fik varen i hænde. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Du har pligt til at returnere varen i samme stand og mængde, som den er modtaget. Anbrudte, brugte og snavsede varer tages ikke retur. Dette er også gældende for den emballage og de infoskilte og etiketter, der er på varen.

Du kan returnere varen på den angivne adresse: Jydsk Auto Make-Up, Ole Rømers Vej 11, 8670 Låsby.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.
Bemærk, at du aldrig får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder dit køb.

Køb foretaget med kredit (fakturabetaling)

Hvis et køb er foretaget med en fakturabetaling og hermed kredit - er de produkter som er afsendt med kredit Jydsk Auto Make-Up's ejendom indtil fakturaen/produkterne er blevet betalt. 

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde alle udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Som kunde bærer du det økonomiske ansvar for, at den returnerede vare kommer tilbage til vores lager.

Undtagelse af returret (gælder kun for specielle ordre)

Særligt hjembestilte reservedele, produkter eller varer, som er bestilt hjem til netop din ordre (produkter som normalt ikke er i vores sortiment) eller produkter produceret specifik til en kunde eller store varepartier produceret til specifik kunde, og særlige udenlandsordre tages ikke retur.

Specialordre produceret til specifik kunde kan ikke afbestilles efter, der er gået en dag fra kunden har modtaget ordrebekræftelse fra Jydsk Auto Make-Up. Special ordre som ikke kan sendes retur af Jydsk Auto Make-Up's leverandør kan ikke tages retur.

Vi kan i visse tilfælde opkræve en returgebyr på 20% af varen pris, ved køb af varer med enhedspris over 5000 kr. Dette sker udelukkende på særligt dyre varer, og KUN hvis vi vores leverandører opkræver dette gebyr fra os for denne returvare. 

Varens stand, når du sender den retur

Du har pligt til at returnere varen i samme stand og mængde, som den er modtaget. Anbrudte, brugte og snavsede varer tages ikke retur. Dette er også gældende for den emballage og de infoskilte og etiketter, der er på varen. Alle vare skal returneres i de originale kasser, vare taget ud af originalkasser tages ikke retur. 
 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, ved godkendelse af returnerede varer. Fragt krediteres og refunderes ikke.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.
 
Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen.

Varen sendes til:

Jydsk Auto Make-Up

Ole Rømers Vej 11

8670 Låsby 

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller sendt til pakkeshop. Du kan også fortryde købet ved at give os besked, og aflevere den personligt på ovenstående adresse efter aftale. 

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. 

Varen sendes til:

Jydsk Auto Make-Up

Ole Rømers Vej 11

8670 Låsby

 
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Du er også velkommen til personligt at aflevere varen på vores adresse efter aftale.

Når du returnerer varen, skal du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet samt din købsfaktura.  

Eventuelle følgeudgifter som f.eks. af- og påmontering dækkes ikke af Jydsk Auto Make-Up. Såfremt køber har forsøgt at ændre, reparere eller har anvendt produktet fejlagtigt, bortfalder garantibestemmelserne. Vores garantibestemmelser omfatter altså ikke følgeskader. 


Ejendomsret

Vi gør opmærksom på, at vi Jydsk Auto make-Up til enhver tid til bevarer ejendomsretten over produkter købt hos Jydsk Auto Make-Up, indtil betaling i sin helhed er sket.

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse. Hvis du er erhvervsvirksomhed har vi også brug for CVR nummer.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Det gør vi til de aktuelle transportører, reparatører, som vi benytter os af til brug for at kunne servicere vores kunder. 

Personoplysningerne registreres hos Jydsk Auto Make-Up og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  
Den dataansvarlige på www.jydskautomakeup.dk er Helle Schouborg Risager.  


Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: hr@jydskautomakeup.dk.  

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte hr@jydskautomakeup.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

Prisgaranti

Hos Jydsk Auto Make-Up gør vi alt for, at have konkurrencedygtige priser. Derfor tilbyder vi prisgaranti på udvalgte varer. Hvis varen er mærket med vores prisgaranti mærke, matcher vi naturligvis prisen såfremt nedenståede betingelser er opfyldt.

Sådan opnår du prisgarantien:

·       Prismatch skal være fra en dansk hjemmeside, altså dansk moms og afsendelse fra Danmark.

·       Prismatch sker inkl. eventuelle fragt, miljø samt leveringsomkostninger.

·       Kun hvis varen er på lager i en given webshop, som vi prismatcher mod.

·       Varen skal naturligvis være identisk.

 

Prisgarantien gælder IKKE hvis:

·       Priser som tilbydes til specielle grupper mm. f.eks. som er betinget af medlemskab på en given hjemmeside, der kræver medlemskab eller andre modydelser.

·       Special tilbud og mængderabat.

 

Sådan opnår du prisgarantien:

·       Du fremsender dokumentation som link til kundeservice - på mail hr@jydskautomakeup.dk eller under punktet kontakt os.

 

Vi Jydsk Auto Make-Up tager forbehold for prisfejl, trykfejl, afgiftsændringer samt udsolgte varer og leveringssvigt fra leverandører.

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 25. april 2025. 

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Hent fortrydelsesformular

 

TILMELDING TIL NYHEDSBREV