Nyhedsbrev

Ozon Mac500s Lugt og bakteriedræbermaskine

Lugtgener/bakterier kan nemt fjernes med luftrenser til hjemmet

Fjern dårlige lugte og usunde partikler fra rygning, stearinlys, brændeovn, fugt, inkontinens, skimmelsvamp og mm. Med MAC500s luftrenser indeklimaet ved hjælp af en unik håndlavet lampe, der laver ultraviolet lys og samtidige tilføre rummet den naturlige mængde ozon - helt uden kemikalier.

OBS! Se test/certifikat under downloads

 

Flere detaljer

  • 1 stk.

DKK 4.437,50 inkl. moms
DKK 3.550,00 ekskl. moms

Tag luftfrisker med dig overalt

Der er mange gode grunde til at vælge at anskaffe sig en luftrenser til hjemmet. Den fjerner de luftbårne, skadelige mikroorganismer. Den lille luftrenser, MAC500s, fylder ikke mere end et franskbrød, og kan hurtigt flyttes fra rum til rum eller tages med, når du skal ud.

Mange mennesker med vejrtrækningsproblemer, allergi, astmabronkitis og KOL har stor hjælp af en luftrenser, der sørger for ren og frisk luft hele tiden. Selv om man ikke har helbredsproblemer, kan det alligevel være rart at få renset luften i huset, på kontoret, i daginstitutionen, i klasseværelset, i kælderen eller i køkkenet.  Mange moderne huse er faktisk også alt for godt isolerede. Det giver et dårligt indeklima, derfor kan en luftrenser eller luftfrisker gøre en stor forskel.

Vær opmærksom på, at MAC500s IKKE er en almindelig "luftrenser", hvor luften skal igennem et filter X gange i timen.

En teknologi man ikke kan ignorere

UV-C lys og ozon er en meget veldokumenteret og effektiv metode til bekæmpelse af lugtgener og bakterier i luft, på overflader og i væsker. UV-C lys og ozon anvendes i dag mange steder til sikring mod at rum, fødevarer, medicin mm. bliver forurenet under produktionen. 

UV-C lys og ozon virker effektivt mod mange bakterier vi kender. 

UV-C lyset og ozon anvendes mere og mere, og især i virksomheder hvor man ønsker at reducere anvendelse af kemiske kontaktmidler, man har fokus på en grøn profil og fordi det er en særdeles effektiv løsning.

En undersøgelse fastslår (se Jimco MAC500 fuld rapport),