Nyhedsbrev
Tilmeld dig nyhedsbrevet:
Privat
Erhverv
Ozon Mac500s Lugt og bakteriedræbermaskine Se fuld størrelse

Ozon Mac500s Lugt og bakteriedræbermaskine

Lugtgener/bakterier kan nemt fjernes med luftrenser til hjemmet

Fjern dårlige lugte og usunde partikler fra rygning, stearinlys, brændeovn, fugt, inkontinens, skimmelsvamp og mm. Med MAC500s luftrenser indeklimaet ved hjælp af en unik håndlavet lampe, der laver ultraviolet lys og samtidige tilføre rummet den naturlige mængde ozon - helt uden kemikalier.

OBS! Se test/certifikat under downloads

 

Flere detaljer

  • 1 stk.

DKK 3.550,00 ekskl. moms

DKK 4.437,50 inkl. moms

Tag luftfrisker med dig overalt

Der er mange gode grunde til at vælge at anskaffe sig en luftrenser til hjemmet. Den fjerner de luftbårne, skadelige mikroorganismer. Den lille luftrenser, MAC500s, fylder ikke mere end et franskbrød, og kan hurtigt flyttes fra rum til rum eller tages med, når du skal ud.

Mange mennesker med vejrtrækningsproblemer, allergi, astmabronkitis og KOL har stor hjælp af en luftrenser, der sørger for ren og frisk luft hele tiden. Selv om man ikke har helbredsproblemer, kan det alligevel være rart at få renset luften i huset, på kontoret, i daginstitutionen, i klasseværelset, i kælderen eller i køkkenet.  Mange moderne huse er faktisk også alt for godt isolerede. Det giver et dårligt indeklima, derfor kan en luftrenser eller luftfrisker gøre en stor forskel.

Vær opmærksom på, at MAC500s IKKE er en almindelig "luftrenser", hvor luften skal igennem et filter X gange i timen.

En teknologi man ikke kan ignorere

UV-C lys og ozon er en meget veldokumenteret og effektiv metode til bekæmpelse af lugtgener, virus og bakterier i luft, på overflader og i væsker. UV-C lys og ozon anvendes i dag mange steder til sikring mod at rum, fødevarer, medicin mm. bliver forurenet under produktionen. 

UV-C lys og ozon virker effektivt mod alle virus og bakterier vi kender i Europa. Virkningen er veldokumenteret og er så simpel som at UV-C lyset og ozon ødelægger DNA/RNA i virus/bakterie.

UV-C lyset og ozon anvendes mere og mere, og især i virksomheder hvor man ønsker at reducere anvendelse af kemiske kontaktmidler, man har fokus på en grøn profil og fordi det er en særdeles effektiv løsning.

En undersøgelse fastslår (se Jimco MAC500 fuld rapport),

- at den danskudviklede luftrenser MAC500s effektivt reducerer virus fra luften. I rum, hvor luftrenseren er i brug, bliver virus reduceret med 89% allerede i løbet af den første time. Testen er udført på en bakterie, som er inficeret med MS2-virus. Coronavirus er 7-10 gange mere modtagelig overfor UV-lys end MS2-bakteriofager. Det betyder, at den virus, som testen er udført på, er sværere at nedbryde end SARS-CoV-2 (virussen, der forårsager COVID-19).

Luftrenseren MAC500s fungerer dels ved at den ved hjælp af UV-C stråler brænder skadelige partikler som vira af, dels ved at den samtidig danner en lille mængde ozon, som kan ødelægge bakterier og virus. Mængden af ozon er den samme mængde, som findes i naturen, og metoden kan sammenlignes med den proces, der foregår i en svømmehal, når man tilsætter klor for at reducere bakterier i vandet. 

Undersøgelsen dokumenterer, at luftrenseren MAC500s på én time reducerer virus i luften med 89%. Efter to timer er virus reduceret med 99%, og efter tre timer er reduktionen på 99,9%.

Producenten JIMCO A/S har undersøgt mulighederne for at teste direkte på SARS-CoV-2, hvilket kræver ekstremt høje sikkerhedskrav. Hvis man skal teste på SARS-CoV-2 i form af mikroskopiske dråber, kan det kun lade sig gøre i en boks, der er mindre end 1 m3. 

Derfor er det sværere at lave en retvisende test, hvorfor denne er fravalgt

Rapporten er på engelsk, samt analysen om rumstørrelse på 20-40-60-80 og 100m3 og luftskifte pr. time, er også på engelsk (kommer snart på dansk) - men vi har lagt konklusion ind på dansk.

DENNE TEST HAR, HØJST EN FEJLMARGIN PÅ 0,04%

(Oplyser Instituttet testen er lavet på)