Nyhedsbrev
Tilmeld dig nyhedsbrevet:
Privat
Erhverv
Rupes Bigfoot Mark III LHR15 STD Polermaskine Se fuld størrelse

Rupes Bigfoot Mark III LHR15 STD Polermaskine

NYHED! Rupes introducerer nu denne excentriske Rupes Bigfoot Mark III LHR15STD polermaskine som er 3. generation, hvor der er lavet flere forskellige forbedring end på tidligere udgave Mark II. En fantastisk maskine! Med denne maskine er det slut med hologrammer når du poler, også på de mørke lakker, som ellers har været et stort problem.  

Normal 4.538 kr.

Flere detaljer

  • 1 stk.

DKK 3.387,50 inkl. moms
DKK 2.710,00 ekskl. moms

Produktinformation:

Maskinen revolutionerer måden at polere på, og er både for nybegynderen men absolut også for den erfarne bruger af polermaskiner. Med denne maskine er det slut med at lave hologrammer i lakken når man polerer på de mørke lakker, som ellers har været et stort problem.  

Den fjerner let vaskeridser og mathed i lakker, samtidig med at det er den ultimative maskine til at polere lakker op efter at man har vandslebet lakker. Meget tidsbesparende. 125mm bagskive. Trinløs hastighed. Maskinens udsving er på 15mm., forbedringer på denne nye model: 9 mtr. ledning, ekstra godt nyt greb, ekstra beskyttelse til aflægning, større og bedre hastighedsregulering. 

Når man anvender denne Rupes BigFoot maskine er man sikker på at der ikke skabes hologrammer under poleringen, samtidig med at man grundet polermaskinens virkemåde sammenholdt med Rupes polermidler , er i stand til at holde temperaturen under poleringen under 40 grader. Dette er meget vigtigt da flere og flere biler er opbygget af aluminium eller kunststofmaterialer, som ikke tåler opvarmning særlig godt. Mange har prøvet at slibe/polere igennem lakkens klarlak og dette problem mindskes væsentligt med denne maskine da temperaturen kan holdes nede..

Klik ind og se nedenstående film..