Vi holder juleferie lukket fra d. 22. December til d. 1. Januar.
Nyhedsbrev

Rupes Mille LK900E/ STN Polermaskine, m/tilbehør NYHED!

Rupes introducerer nu denne kraftige Rupes Bigfoot Mille LK900E - er en helt ny type polermaskine fra Rupes. Rupes Mille er en kombination af en roterende maskine og en orbital maskine. Altså det bedste fra begge maskiner og kombinerer det i en og samme maskine. 

Flere detaljer

  • 1 stk.

DKK 4.111,25 inkl. moms
DKK 3.289,00 ekskl. moms

Kunder, der købte denne vare, købte også:

Produktinformation:

Mille har en roterende bevægelse som en roterende maskine i urets retning, men samtidig har den en lateral bevægelse som betyder at bevægelse også forskydes væk fra centeret som vi kender det fra dual action maskinerne. Det giver utrolig stor cut effekt, men også den sikre arbejdsgang fra en DA maskine for hologramfri poleringer. Rupes Mille har det man kalder en " Gear Drev" - dvs. der er direkte overførelse af kraftig moment, og derved opnåes ekstra effekt. Rupes Mille har 5 mm udslag. Rupes Mille har 12 trinløse hastigheder som vi kender fra almindelige skruemaskiner.
 
Rupes Mille har en super god balance som gør den nem at bruge. Den leveres med kraftig 9 mtr gummikabel som gør at du ikke behøver at bruge forlængerledning under polering.
 
Dette kit indeholder:

- Polermaskine Rupes Bigfoot Mille LK 900E (incl. 125 mm bagskive).
- Ekstra 150mm bagskive.
- Rupes Polermiddel Mille Fine "fin" 250 ml.
- Rupes Polermiddel Mille Coarse "grov" 250 ml.
- Rupes Blå Polerpude "Grov"
- Rupes Gul Polerpude "Fine"

Klik ind og se nedenstående film..