VELKOMMEN til vores NYE webshop, gå på opdagelse i alle vores velkendte og nye produkter! Vi beder dig venligst oprette dig påny - TAK! Ferielukket fra 16. - 30. juli 2024 - Alle ordrer ekspederes onsdag d. 31. juli 2024

3M Fast Cut Plus Extreme 51815

3M Fast Cut Plus Extreme 51815

3M Fast Cut Plus Extreme 51815 grovpolermiddel kombinerer hurtig polering med en høj glans. Med dette grovpolermiddel kan man fjerne ridser i lakken og andre små lakdefekter selv. Fast Cut Plus Extreme grovpolermiddel kan anvendes på både nylakerede og hærdede lakker samt på ridsefaste klarlakker.

3M Perfect-It Fast Cut Plus Extreme er et hurtigt og grovt slibende flydende slibemiddel til hurtigt at kunne fjerne sliberidser efter vandslibningsprocesser med 3M 260L P1500 og derefter Trizact 3000.  Med 3M Perfect-It Fast Cut Plus Extreme opnår du hurtigt og effektivt en højglanseffekt på både nye og ældre billakker, eller andre glatte overflader. 3M Fast Cut Extreme anvendes til både manuelt brug med håndkraft eller du kan anvendes med en roterende eller en excenterpolermaskine med en forholdvis hård polerpude. 3M Perfect-It Fast Cut Plus Extreme er den nyeste generation af prisbelønnede polermidler til reparation af alle typer lakreparationer eller restaureringsarbejde, såsom iltning, overfladeridser, ridser fra bilvask, osv. Giver en enestående højglansfinish.

Klik ind og læs ALTID brugervejledningen, for korrekt brug og gode tips! 


Model/Varenr.: 20-300
Lagerstatus: På lager

539,23 DKK (inkl. moms)
stk.

3M Perfect-It Fast Cut Plus Extreme er et professionelt og fantastisk polermiddel til den grove poleropgave. Fantastisk god til fjernelse af de lidt dybere ridser. Den er hurtigtskærende og designet til hurtigt at fjerne sliberidser efter slibnings- eller udjævningsprocesser med med vandslibepapir. Polermidler til reparation af alle typer lakreparationer eller restaureringsarbejde osv. Giver en enestående højglansfinish.

Den Avancerede polish 3M Perfekt-It Fast Cut Plus Extreme har særlig fokus på teknologi i lakrens, lakskade og polering. Det er en banebrydende løsning til at bevare og forbedre lakken på din bil. Perfekt egnet til polering af meget ridsede eller skadet overflader. Polermidlet sikrer en professionel finish, der efterlader den keramiske lak skinnende og glat. Med 3M 51815 lakrenser korrigeres små skader og forbedrer lakoverfladen markant. Nyd den ultimative polering, beskyttelse og reparation af din bil med vores veldokumenterede og professionelle slibende polermidler. Polering af lakskader har aldrig været mere enkelt og effektivt.

 

Titel Type Størrelse Download
20-300-3M-Fast-Cut-Plus-Extreme-51815-2.pdf PDF 184.98KB Download

Populære produkter

Flere produkter i samme kategori

TILMELDING TIL NYHEDSBREV