Nyhedsbrev

3M Lygtepoleringskit for boremaskine 39073

Giv dine slidte, matte og ridsede lygter nyt liv hurtigt og effektivt med lygtepoleringskittet fra 3M. Kittet til polering af forlygter hjælper dig med fjerne små ridser samt de misfarvninger, som bl.a. solens stråler kan give. Over tid bliver plastikforlygterne slidt og lygterne kan gulne pga. solens stråler eller lygterne kan blive ridsede og matte. 

Flere detaljer

  • 1 sæt

DKK 311,25 inkl. moms
DKK 249,00 ekskl. moms

2 produkter er relateret til dette produkt

Kunder, der købte denne vare, købte også:

Produktinformation:

Med dette kit til polering af forlygter sliber og polerer du nemt dine forlygter op, så de fremstår helt klare - som var de lige blevet monteret. Sættet indeholder alle de nødvendige produkter som sliberondeller, polerrondeller, bagplader, polermiddel og afdækningstape - alt, der skal bruges til at genskabe forlygternes klarhed og glans. Der medfølger en beskrivelse af processen, så man nemt og hurtigt kan komme i gang. Der medfølger ikke skrue- eller boremaskine og store, dybe ridser kan ikke fjernes med dette kit.

BEMÆRK: Nyere plastlygter, der har fået UV-behandling kan IKKE poleres op med 3Ms forlygtekit. Test derfor på et lille hjørne af lygten, om de fine sliberidser, lavet med det medfølgende grå sandpapir med skumryg, kan poleres væk med en smule af det medfølgende polermiddel. Kan de fjernes, er lygteglasset ikke UV-behandlet, og forlygtekittet kan anvendes. Ligeledes har visse nyere forlygter fra 2006 en coatning, som har til hensigt at mindske slitagen på lygten. Disse kan godt poleres op, men ved slibning vil der være en mindre markering hvor coatningen er blevet brudt. Polering med forlygtekittet er på eget ansvar og 3M erstatter ikke lygter, hvor kittet har været anvendt.