VELKOMMEN til vores NYE webshop, gå på opdagelse i hele vores velkendte udvalg samt 35.000 nye produkter! Vi beder dig venligst oprette dig påny - TAK!

Den perfekte og ridsefrie BILVASK - Guide til dig!

Oprettet d.

Sådan laver du en effektiv og skånsom Bilvask

Vi bruger Skumsæbe, Gul Auto Shampoo og Wako Voks som er professionel skyllevoks fra Jydsk Auto Make-up

Når det kommer til bil vask, ønsker vi alle en løsning, der både er skånsom mod lakken og effektiv til at fjerne snavs og skidt. Hos Jydsk Auto Make-up har vi fundet den perfekte kombination, der giver din bil en glansfuld overflade, samtidig med at lakken beskyttes mod hverdagens påvirkninger. Med vores skumsæbe, den gule auto shampoo og Wako Voks skyllevoks, opnår du en nem og grundig bilvask med et fantastisk resultat.

Har har naturligvis et stort og bredt udvalg af andre produkter til bilvask, vi har professionelle mærker som Autoglym, Basta, Soft99, Turtle og flere andre brands som f.eks Rupes. Du kan klikke ind under brand for at se udvalget, eller se hele udvalget her!

Vi har i denne vejledning taget udgangspunkt i Jydsk Auto Make-Up's produkter. Men du kan naturligvis bruge produkter fra de andre mærker, og gøre dette på samme måde som følgende vejledning.  

Sådan gør du step by step!

1. Forvask - Skumsæbe

Den perfekte start på din vask af bil i hånden

En god bilvask starter altid med den rigtige forbehandling. Vores skumsæbe er designet til at løsne og opløse snavs allerede inden den egentlige vask begynder. Når du påfører skumsæben med en skumudlægger, danner den et tykt skumlag, der forsigtigt løsner skidt og insekter fra bilens overflade så det kan skylles af, uden at ridse eller beskadige lakken. Skumsæben skylles efter 1 minut af med vandslange eller højtryksrenser med lavt tryk. Skumsæben gør den efterfølgende vask lettere og mere effektiv

2. Bilvask - Gul Auto Shampoo med voks

Mild, Men Utrolig Effektiv

Efter skumsæben er skyllet af, er det tid til at anvende den gule auto shampoo fra Jydsk Auto Make-up. Denne shampoo er kendt for sin unikke evne til at være både mild mod lakken og samtidig utrolig effektiv til at fjerne genstridigt snavs. Gul auto shampoo er specielt udviklet til at sikre, at bilens overflade forbliver beskyttet ved hjælp af en kvalitetsvoks, så beskyttelsen af bilens lak blot bliver bedre og bedre vask efter vask som beskrevet i det nedenstående.

En af de mest imponerende egenskaber ved den gule auto shampoo er, at den efterlader en tynd beskyttende hinde på lakken. Denne hinde fungerer som et skjold mod fremtidigt snavs og vejrpåvirkninger, samtidig med at den fremhæver bilens naturlige glans. Ved at vælge gul auto shampoo sikrer du, at din bil forbliver flot og velplejet i længere tid, og ikke mindst holder sin værdi bedre.

3. Beskyt bilen med Wako voks

Den Sidste Finish med Perfekt Glans

Efter den grundige vask med først skumsæbe efterfulgt af Gul auto shampoo, er det tid til at beskytte og forsegle bilens lak yderligere med produktet Wako voks som er en skyllevoks.

Wako voksen skal blot forstøves ud over køretøjet med enten en forstøver eller med din højtryksrenser i blandingsforhold som står på etiketten. Når man har forstøvet Wako voksen ud over bilen, skal den blot skylles af med en blød vandstråle hvor man straks se hvordan den sørger for at vandet løber hurtigt af så man stort set kan undgå at få kalkpletter på lakken.

Det bedste ved Wako voks er, hvor hurtigt og nemt den kan påføres. Du behøver ikke bruge timer på at polere bilen – voksens formulering gør, at du kan opnå professionelle resultater med minimal indsats. Det betyder, at du kan nyde en skinnende og velplejet bil på ingen tid.

En utrolig Nem Bilvask med fantastiske resultater

Ved at kombinere skumsæbe, gul auto shampoo og Wakovoks fra Jydsk Auto Make-up, får du en bilvask, der er både nem hurtig og effektiv. Den skånsomme, men kraftfulde sæbe sikrer, at din bil altid ser flot ud, uden risiko for at skade lakken. Samtidig giver den beskyttende hinde fra den gule auto shampoo og den vigtige beskyttelse fra Wako voks et resultat, der holder længe.

Så næste gang din bil trænger til en vask, kan du med ro i sindet vælge denne komplette løsning, og få en strålende, beskyttet og skinnende bil – hver gang!

Ps. Lige et par tips mere

  • Er der tjære på bilens lak fjernes dette før vask med produktet tjærefjerner

  • Skal dine alufælge renses effektivt, vælg da Aluminiumsrens som fjerner bremsestøv.

  • Husk, at man aldrig må vaske bil i direkte sollys eller en meget varm bil da det kan skade lakken.

 

Husk, Du er altid velkommen til at kontakte Jydsk Auto Make-up på 86951322 alternativt hr@jydskautomakeup.dk , hvor vi vil rådgive dig om det helt rette valg af produkter netop til dig, og ikke mindst instruere dig i at anvende disse bedst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Torben

Jydsk Auto Make-up


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

TILMELDING TIL NYHEDSBREV