Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 86 95 13 22

Send os en e-mail
Støttelogo mod kræft

Salgs- og leveringsbetingelser samt persondatapolitik

Generelle oplysninger

Jydsk Auto Make-Up I/S
CVR nr. 19736547
Ole Rømers Vej 11
8670 Låsby
hr@jydskautomakeup.dk
Telefonnummer 86 95 13 22
Etableringsår 1997

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra www.jydskautomakeup.dk. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og jydskautomakeup.dk.

Dokumentation og vejledning

Der findes produktbeskrivelser til samtlige varer på www.jydskautomakeup.dk. Ønsker du yderligere oplysninger eller rådgivning fra vores side, bedes du kontakte os på hr@jydskautomakeup.dk eller på vores telefon 86 95 13 22.

Leveringstidspunkt og transport

Levering af varer fra www.jydskautomakeup.dk anses for at være sket, når kunden har fået varen udleveret. Alle bestillinger sendes med Freja Transport eller PostNord, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og www.jydskautomakeup.dk, herunder også mulighed for afhentning ved Jydsk Auto Make-Up, Ole Rømers Vej 11, 8670 Låsby efter aftale. Alle forsendelser til erhvervsadresser, sendes som udgangspunkt ALTID med fragtmand og ikke PostNord, da pakker til firmaer når bedst og hurtigst frem på denne måde.

Vi gør opmærksom på, at vores oplyste fragtpriser og fragtgrænser kun gælder i Danmark, alle forsendelser der sendes ud af Danmark sendes ikke fragtfrit og kunden opkræves for fragtomkostningen.

Dette betyder, at varerne typisk afsendes fra Jydsk Auto Make-Up samme dag såfremt at ordren er afgivet inden kl. 10.00. Levering til køber i Danmark vil derfor normalt ske indenfor 1-3 dage. Oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således fraviges.

Risikoen for varerne

Risikoen for varer bestilt i vores webshop overgår til køber når fortrydelsesretten efter 14 dage fra modtagelsen er udløbet. Er varen blevet beskadiget eller forringet, efter at køberen har fået den i hænde, bevarer han sin fortrydelsesret, hvis beskadigelsen eller forringelsen ikke skyldes uagtsomhed eller manglende omsorg fra kundens side. Husk at gemme original emballage, da varen ved eventuel reklamation eller skader skal returneres i ubeskadiget original emballage.

Ombytning

Ønsker du som kunde at ombytte en vare betaler du som kunde selv forsendelsesomkostninger i forbindelse med returnering af varen. Som kunde bærer du det økonomiske ansvar for, at din returvare kommer tilbage til vores lager.

Fortrydelsesret

www.jydskautomakeup.dk yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager varen. Fortryder du købet, skal www.jydskautomakeup.dk underrettes skriftligt på hr@jydskautomakeup.dk herom senest 14 dage efter den dag, du fik varen i hænde. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Du har pligt til at returnere varen i samme stand og mængde, som den er modtaget. Anbrudte, brugte og snavsede varer tages ikke retur. Dette er også gældende for den emballage og de infoskilte og etiketter, der er på varen. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Du kan fortryde et køb ved at returnere varen på den angivne adresse og samtidig skriftligt meddele dette til hr@jydskautomakeup.dk.

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde alle udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Som kunde bærer du det økonomiske ansvar for, at den returnerede vare kommer tilbage til vores lager.

Undtagelse af returret

Særligt hjembestilte reservedele eller særlige varer vi ikke lagerføre, som er bestilt hjem specifik til kunden, tages ikke retur.

Hent fortrydelsesformularen her

Returnering og tilbagebetaling

Vi tilbagefører dine penge, så snart vi har modtaget og kontrolleret de returnerede varer. Der kan gå et par hverdage, før din forsendelse modtages på vores lager. Ved betaling med betalingskort går der kun få dage, før du modtager dine penge. Som kunde har du det økonomiske ansvar for, at din returvare kommer tilbage til vores lager.

Varens stand, når du sender den retur: Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamation

www.jydskautomakeup.dk yder reklamationsret i henhold til dansk lovgivning. Hvis du opdager en fejl ved produktet, skal du så hurtigt som muligt kontakte os på hr@jydskautomakeup.dk eller på 86 95 13 22. Ved henvendelse angiv venligst dit navn, adresse samt ordrenummer og beskriv fejlen, samt hvordan den er opstået. Ved returnering af varer til www.jydskautomakeup.dk, beder vi dig om at emballere varen forsvarligt. Kunden står selv for forsendelses omkostninger. Som kunde har du det økonomiske ansvar for, at din returvare kommer tilbage til vores lager.

Returneringsadresse:

Jydsk Auto Make-Up
Ole Rømers Vej 11
8670 Låsby
Danmark

Pris og betaling

Hos www.jydskautomakeup.dk har du mulighed for at betale med Dankort samt internationale kreditkort såsom Visa, Mastercard, American Express, JCB samt online Mobilepay. Alle priser på www.jydskautomakeup.dk er angivet i danske kroner. Alle ordrer over 1000 kr. ekskl. moms leveres fragtfrit til det danske fastland og brofaste øer. Bemærk at visse typer farligt gods kun leveres til erhvervsadresser. Kreditkort- samt transaktionsgebyrer er ligeledes inkluderede for de godkendte kreditkort.

Beløbet hæves tidligst på kortholders konto, når ordren afsendes fra vores lager. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, kunden har godkendt under købet. Hvis du returnerer en vare, krediteres dit betalingskort det fulde beløb automatisk for de returnerede varer/ordren inden for 14 dage.

Prisgaranti

Hos Jydsk Auto Make-Up gør vi alt for, at have konkurrencedygtige pirser. Derfor tilbyder vi prisgaranti på udvalgte varer. Hvis varen er mærket med vores prisgaranti mærke, matcher vi naturligvis prisen såfremt nedenståede betingelser er opfyldt.

Sådan opnår du prisgarantien:

  • Prismatch skal være fra en dansk hjemmeside, altså dansk moms og afsendelse fra Danmark.
  • Kun hvis varen er på lager i en given webshop, som vi prismatcher mod.
  • Varen skal naturligvis være identisk.
 
Prisgarantien gælder IKKE hvis:
 
  • Priser som tilbydes til specielle grupper mm. f.eks. som er betinget af medlemskab på en given hjemmeside, der kræver medlemskab eller andre modydelser.
  • Special tilbud og mængderabat.
 
Sådan opnår du prisgarantien:
 
  • Du fremsender dokumentation som link til kundeservice - på mail hr@jydskautomakeup.dk eller under punktet kontakt os.


Info om Cookies og Privatlivs- og persondatapolitik

Ved at benytte www.jydskautomakeup.dk accepterer du, at Jydsk Auto Make-Up, Ole Rømers Vej 11, 8670 Låsby behandler dine personoplysninger og cookies i henhold til nedenstående data- og cookiepolitik. Cookies bruges udelukkende til at få jydskautomakeup.dk til at fungere. Vi bruger bl.a. cookies til at gøre det muligt at lægge varer i kurven, logge ind og til at forbedre vores website.

Kort om Privatlivs- og persondatapolitik

Denne privatlivs- og persondatapolitik er sammenfattet for bedre at kunne oplyse dig som kunde om, hvilke persondata Jydsk Auto Make-Up behandler, og hvordan vi behandler dem – persondata skal forstås som al personhenførbar data. Læs venligt vores privatlivspolitik til ende for at få en klar forståelse af, hvilke data vi indsamler, hvordan vi indsamler dem og hvordan vi beskytter dine oplysninger.

Jydsk Auto Make-Up respekterer alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online og er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager.

Hvis ikke nedenstående persondatapolitik kan accepteres forbeholder Jydsk Auto Make-Up sig retten til at afvise ordrer og andre henvendelser, da en manglende accept kan medføre at Jydsk Auto Make-Up ikke kan servicere forholdet, som ellers er påkrævet via gældende lovgivning.

Personoplysninger

Personoplysninger dækker alle data, der kan bruges til at identificere personer, herunder men ikke begrænset til for-, mellem- og efternavn, alder, køn, stilling, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

Ligeledes indeholder personoplysninger også data som adfærd, købshistorik, økonomiske oplysninger mv., der alle benyttes i opretholdelse af kunde- og leverandørforholdet mellem kunder og Jydsk Auto Make-Up.

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?

Jydsk Auto Make-Up har brug for en række personoplysninger for at kunne handle med dig eller din virksomhed, opretholde servicering af kundeforholdet samt markedsføre produkter og ydelser. Visse oplysninger indsamles og behandles også efter lovkrav i henhold til hvidvasknings- og bogføringsloven.

Nedenstående oplysninger kan blive indsamlet og behandlet, når du handler hos Jydsk Auto Make-Up mailadresse, for- og efternavn, adresse, telefonnummer, alder, køn, tekniske detaljer (IP-adresser inkluderet), adfærd (inkluderet: besøgte URL, event triggers, handlinger såsom klik, åbningsrater, log-in, tid på hver side mv.), geografiske data samt data der måtte være nødvendige for gennemførsel af en handel.

Jydsk Auto Make-Up indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:

  • Opretter en konto
  • Foretager køb
  • Sender forespørgsler, klager og/eller interagerer med Jydsk Auto Make-Up på anden vis
  • Tilmelder dig og/eller interagerer med online markedsføringsmaterialer (herunder f.eks til nyhedsbreve eller lignende)
  • Afgiver personoplysninger på anden vis til Jydsk Auto Make-Up

 

Jydsk Auto Make-Up indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige for at levere en ydelse eller et produkt, markedsføre ydelser og produkter eller behandle forespørgsler.

Jydsk Auto Make-Up indsamler og/eller køber ikke personhenførbare oplysninger fra tredjemand.

Jydsk Auto Make-Up benytter Quickpay/Nets til håndtering af online korttransaktioner og opbevarer ikke informationer om betalingskort. Bemærk: Ved fakturering opbevares fakturerings- og bankoplysninger i henhold til gældende love på området herunder hvidvasknings- og bogføringsloven.

Hvordan bruger vi dine oplysninger?

Vi kan gøre brug af den indsamlede information på følgende måder:

  • Til at personalisere din oplevelse på mail og hjemmeside gennem personlige anbefalinger på baggrund af købshistorik
  • Til at forbedre www.jydskautomakeup.dk  og markedsføring fra Jydsk Auto Make-Up
  • Til at kunne servicere dig bedre ved henvendelse til kundeservice
  • Til at administrere konkurrencer, kundeundersøgelser mv.
  • Til hurtigst muligt at kunne håndtere dine ordrer
  • Til at indhente produkt- og trustpilot anmeldelser
  • Til opfølgning på henvendelser
  • Til generel markedsføring


Hvordan beskytter vi dine informationer?

Vores hjemmeside scannes løbende for sikkerhedsbrister og svagheder, for at vi hurtigst muligt kan udelukke potentielle datalækager og dermed gøre vores hjemmeside så sikker som muligt.

Dine personlige oplysninger opbevares på sikrede netværk og kan kun tilgås af en begrænset mængde medarbejdere med rettigheder til denne type information. Disse er også underlagt reglerne om persondatapolitik, der sikrer dine rettigheder og sikrer overholdelse af gældende lovgivning på området.

I tilføjelse af ovenstående behandles alle sensitive- og betalingsinformationer på krypterede servere, der ikke kan tilgås udefra. Kreditkortinformationer behandles af Quickpay/Nets og kan ikke tilgås af hverken Jydsk Auto Make-Up eller Quickpay/Nets’ ansatte. Disse transaktioner opbevares ikke på interne servere og behandles på intet tidspunkt af Jydsk Auto Make-Up selv.

Hvem videregiver vi personoplysninger til?

Personoplysninger afgivet på www.jydskautomakeup.dk eller via telefonisk kontakt videregives kun til:

  • Interne afdelinger
  • Betroede tredjemænd der er nødvendige for opfyldelse af aftaler om levering, betaling og servicering herunder inkasso og retslige instanser
  • Forretningspartnere med henblik på at vedligeholde din konto og/eller markedsføring.

 

For at kunne give den bedst mulige oplevelse på Jydsk Auto Make-Up’ hjemmesider fører vi statistik over, hvordan brugerne anvender siderne. Statistikken anvendes udelukkende i anonymiseret form f.eks. til at se, hvilke sider og hvilket indhold brugerne interagerer med.

Jydsk Auto Make-Up anvender Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google Analytics. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på www.jydsk automakeup.dk og kan findes her:www.google.com/privacy

Hvor lagres dine personoplysninger?

Dine oplysninger lagres på servere i Danmark. Nogle personoplysninger administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på Jydsk Auto Make-Up’ vegne i henhold til denne datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

Ønsker du på noget tidspunkt at afmelde vores nyhedsbreve, kan du til enhver tid afmelde dette på vores shop www.jydskautomakeup.dk (afmeld nyhedsbrev - se knap på forsiden) eller du kan afmelde ved at klikke på (afmeld nyhedsbrev) link i bunden af vores nyhedsbreve. Du kan også kontakte via nedenstående kontaktoplysninger.

Hvis du ønsker at blive slettet HELT i vores system - kontakt os da på mail: hr@jydskautomakeup.dk og skriv at du ønsker at blive slettet. Ved sådan en sletning - slettes alle tilsagn du har afgivet til os. Disse kan ikke genskabes, og ønsker du på noget tidspunkt indsigt i, hvad vi tidligere har sendt dig, tidligere tilbud eller lignende, gør vi opmærksom på, at disse ikke kan genskabes.

Hvor længe opbevares dine personoplysninger?

Ved et aktivt kundeforhold, opbevares dine data så længe som nødvendigt, for at vi kan servicere dig. Afbrydes kundeforholdet, opbevares dine data op mod fem år, alt efter karakteren af dataene.

Du kan til hver en tid bede om indsigt eller sletning af dine data. Af anden lovgivning (hhv. bogførings- og hvidvaskningsloven) bevares alle transaktionelle data, inkl. kontakt- og firmaoplysninger i fem år. 

Datalækage

Vi tager sikkerhedsbrud og datalækage meget alvorligt.

Har vi mistanke om datalækage fra Jydsk Auto Make-Up eller dennes eksterne partnere, vil alle implicerede, herunder også brugeren, blive informeret herom hurtigst muligt. Har du mistanke om, at dine data er lækket fra Jydsk Auto Make-Up, bedes du til hver en tid tage kontakt til os.

Adgang til oplysninger

Du kan altid ændre i dine kontooplysninger og interesseområder og herunder angive, om du ønsker, at vi skal kontakte dig i forbindelse med tilbud på varer eller serviceydelser eller framelde dig nyhedsbreve.

Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, bedes du kontakte os på:  https://jydskautomakeup.dk/kontakt-os eller på mail hr@jydskautomakeup.dk

Såfremt du ønsker alle data slettet, bedes du kontakte os på: hr@jydskautomakeup.dk

Bemærk! Når først alle data er slettede, kan disse ikke genskabes. Data der kræves opbevaret ift. lovgivning kan ikke slettes på anmodning.

Revision

Vi reviderer løbende vores processer for databehandling. Alle der er omfattet af denne politik, modtager besked via email når denne opdateres. 

Kontakt, ændring og opdatering af persondatapolitikken

Jydsk Auto Make-Up forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, bedes du kontakte vores kundeservice.

Ønsker du på noget tidspunkt at afmelde vores nyhedsbreve, kan du følge instruktionerne I bunden af hver email. Har du imidlertid problemer med at afmelde dig, kan vores kundeservice kontaktes via nedenstående kontaktoplysninger.

Ved sletning af dig som kunde slettes alle tilsagn du har afgivet til os. Disse kan ikke genskabes, og ønsker du på noget tidspunkt indsigt i, hvad vi tidligere har sendt dig, tidligere tilbud eller lignende, gør vi opmærksom på, at disse ikke kan genskabes.

Kort om Cookies

Cookies er små nødvendige tekstfiler, som bruges af stort set alle websites. Cookies er knyttet til websites og læses udelukkende af din browser.

Disse små tekst filer gør det bl.a. muligt for dig at lægge vare i indkøbskurven, logge ind og meget mere. Cookies bruges altså udelukkende til at få websites til at fungere.

Afvisning af cookies

Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du afviser cookies, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.

Sletning af Cookies

Hvis du ønsker at slette eller blokere cookies, vil de fleste websites formentlig holde op med at fungere, og på den måde vil internettet være mere eller mindre ubrugeligt. I rigtig mange tilfælde vil du også slette gemte passwords og andre funktioner som kun er med til at forbedre brugeroplevelsen.

Spørgsmål

Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores information og/eller behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 86 95 13 22 eller hr@jydskautomakeup.dk

Klagemulighed

Hvis du ønsker at klage over vores politik om Cookies og Privatlivs- og persondatapolitik, kan du sende din klage til: hr@jydskautomakeup.dk.  Klagen skal indeholde følgende:

  • Navn
  • Firmanavn
  • Adresse
  • Email
  • Telefonnummer
  • Detaljeret beskrivelse af klagens indhold

 

Vi kan herefter, behandle din klage indenfor rimelig tid.

Du kan altid kontakte os her:

Jydsk Auto Make-Up, Ole Rømers Vej 11, 8670 Låsby, Tlf. 86 95 13 22.

www.jydskautomakeup.dk
hr@jydskautomakeup.dk

Denne politik er senest opdateret: 23-05-2018

Jydsk Auto Make-Up tager forbehold for trykfejl, formuleringsfejl og andre åbenlyse fejl på webshoppen, samt i alle annonceringsmaterialer.


Nyhedsbrev